Číňania kupujú hlavne potraviny - Krajmerová, Eva
Napriek tomu, že v Číne má politický systém silné zafarbenie podobné nášmu spred roka 1989, trhový systém hospodárstva sa tam rozvíja rovnako dlho ako u nás. Maloobchod v Číne. Veľkoplošné predajne v Číne. Globálny obrat vybraných supermarketov v Číne za rok 2008. Čínsky vnútorný obchod v roku 2009.