Aká je slovenská expozícia v Šanghaji? - Krajmerová, Eva
Svetová výstava v Číne Expo Šanghaj 2010. Informácie o ideových a realizačných zámeroch jednotlivých pavilónov. Expozície z celého sveta a reprezentovanie Slovenska. Realizačný tím slovenského pavilónu.