Zvyšovanie úrovne pedagogického majstrovstva prostredníctvom e-learningu - Teplická, Katarína
Využitie podporného nástroja U Lern pri tvorbe multimediálnych materiálov pre študentov. Zvyšovanie a skvalitnenie pedagogického procesu. Využívanie nových didaktických prostriedkov. Synergia klasického a moderného vyučovania. Prínos e-learningu.