Hmotná zodpovednosť zamestnanca - Slaninková, Katarína
Hmotná zodpovednosť zamestnanca je zodpovednosť za schodok na zverených hodnotách, ktoré je zamestnanec povinný vyúčtovať a zodpovednosť za stratu zverených predmetov. Dohoda o hmotnej zodpovednosti - uzavretie, vzor. Škoda, spôsob náhrady škody.