Rekvalifikácia a trh práce - Takáčová, Oľga
Rekvalifikácia ako jeden z najdôležitejších nástrojov aktívnej politiky trhu práce. Cieľom rekvalifikácie je uľahčiť prístup nezamestnaného k novému zamestnaniu, a to investíciou do jeho vzdelania.