Predzmluvné vzťahy v pracovnom práve - Mintál, Ján
Podstatu predzmluvných vzťahov tvoria informačné povinnosti zamestnávateľa voči fyzickej osobe ako aj informačné povinnosti budúceho zamestnanca. Uzatvorenie pracovného pomeru s mladistvým zamestnancom. Informačná povinnosť potenciálneho zamestnanca.