Tvorba tabuľky a zobrazenie grafu funkcie f(x,y) v prostredí MS Excel - Simonka, Zsolt, 1974-
Priame využitie metódy grafického zobrazovania v prostredí MS Excel. Trojrozmerné grafické zobrazovacie možnosti prostredia MS Excel ako pomôcky vo výučbe. Stručný, názorný a praktický manuál na tvorbu tabuľky a zobrazenie grafu funkcie.