Klíma a jej vplyv na kvalitu školy (výučby) - Paška, Peter
Rozhodujúce faktory kvality a efektívnosti školy. Analýza klímy školy a jej vplyv na kvalitu výučby. Prieskum pomocou sémantického diferenciálu. Zavedenie a uplatnenie filozofie TQM. Schéma podľa Seebauerovej. Zisťovanie medzi žiakmi a učiteľmi.