Medzinárodné organizácie na podporu BOZP - Šukalová, Viera
Najstaršiou organizáciou na podporu bezpečnej a zdravie neohrozujúcej práce je Medzinárodná organizácia práce (MOP). Organizačná štruktúra, aktivity MOP. Európske inštitúcie pre BOZP. Európska agentúra BOZP, Európska nadácia - ciele.