Controllingový nástroj podniku - Hrašková, Dagmar
Kontroling ako metóda riadenia, ktorá pomáha usmerniť podnik na ceste k úspechu. Typológia kontrolingu - kontroling strategický, operatívny, vnútropodnikový, finančný, investičný. Metóda BSC - kontrolingový nástroj, implementácia. Inovatívne podniky používajú BSC ako strategický manažérsky systém k riadeniu svojej dlhodobej stratégie.