Stres - dôsledok dnešnej rýchlej doby - Kopčíková, Mária
Podstata stresu, zdroje stresu. Stres na pracovisku. Rozpoznanie stresu, príčiny stresu. Hnev pomáha znížiť stres. Dotazník dispozície ku stresu.