Vzdelávací proram pre pedagógov v rámci celoživotného vzdelávania v modernej vedomostnej spoločnosti - Burianová, Mária
Celoživotné vzdelávanie učiteľov a pedagógov. Poznatky z aplikovania dištančnej formy (príp. kombinovanej formy) vzdelávania s podporou e-learningu. Využívanie multimediálnych elementov vo vzdelávacom procese. Akreditovaný a v súčasnosti overovaný program v rámci pilotnej verzie na UKF v Nitre.