Obaly Skin-pack - Vítek, Miloslav
Skin-pack patrí do skupiny priehľadných obalov, ktoré umožňujú na predajných stojanoch prezentovať tovar v jeho originálnej podobe, v priamom vizuálnom kontakte so spotrebiteľom. Tovar tak pôsobí na zákazníka esteticky aj psychologicky. Skin-pack umožňuje aj kontrolu kompletnosti obsahu. Podložka je nosičom informácií a poskytuje priestor aj na detailný návod na inštaláciu alebo použitie. Popis výroby skin-packu. Používané materiály a aplikačné oblasti.