Nové trendy v kombinované dopravě - Cempírek, Václav
Nové možnosti v kombinovanej doprave: cesta - železnice. Výhody kombinovanej dopravy. Verejné logistické centrum Lovosice. Spojenie konkurenčných výhod cestnej a železničnej dopravy a potlačenie nevýhod.