Existenciu akých hrozieb zo strany počítačov a internetu si uvedomuje poľská a americká mládež? - Muchacki, Mateusz
Rozmanité povedomie mladých ľudí týkajúce sa rizika vyplývajúceho z používania počítačov a internetu ako aj zodpovedného správania sa pri kontakte s nimi. Oblasti ohrozenia uvedené poľskou a americkou mládežou. Poznatky oboch skupín v sociálno-emocionálnej sfére.