Interoperabilita mýtných systémů - Borovec, Tomáš
História normalizácie mýtnych systémov v Európe. Smernica 2004/52/ES o interoperabilite elektronických systémov pre výber mýta v Európskej únii. Interoperabilita mýtnych systémov dnes. Modelový príklad. Rozhodnutie 2009/750/ES, ktoré podrobne definuje európske služby elektronického mýta.