Elinor Ostrom - nositelka Nobelovy ceny za ekonomii a její přínos pro ekonomii životního prostředí - Slavíková, Lenka
Prezentácia vedeckej práce Elinor Ostrom z oblasti ekonómie verejných statkov, predovšetkým v súvislosti s tvrdením, že inštitúcie sú významným faktorom efektívnosti správy životného prostredia.