Hybridná technológia - možnosť znižovania emisií - Bosáková, Lucia
Vplyv automobilovej dopravy na životné prostredie. Hybridná technológia, ako jedna z možností znižovania emisií ako i konkrétny hybridný automobil, ktorý je v súčasnosti dostupný na trhu.