Životný cyklus projektu - Rejdová, Radomíra
Projektový manažment a jeho význam. Projekty, kategorizácia projektov podľa ich obsahu. Cykly a fázy projektu. V príspevku autorka poukazuje na nejednotnosť literatúry, ktorá vychádza z rôznych štandardov ale aj prekladov zahraničnej literatúry ako aj na iný pohľad na cyklus projektu z procesného hľadiska prístupom DMAIC.