Investovanie - riziko alebo príležitosť? - Ďurkovič, Pavol
Čo treba vedieť o investovaní. Počítať s volatilitou. Rizikový profil a investičný horizont. Formy investovania. Možnosti jednorazového investovania. Pravidelná investícia na viacero spôsobov.