Základné poistenie pre podnikateľov podnikanie má mnoho nástrah a rizík, treba sa pred nimi chrániť - Ješko, Vladimír
Predmet a rozsah poistenia a definovanie vlastníckych práv pri poisťovaní firiem. Aktuálnosť pri poistení nehnuteľností a hnuteľného majetku. Poistenie zodpovednosti za škodu a ďalšie typy rizík. Výška poisténo a cena poistenia.