Integrovaný protipovodňový systém je nevyhnutnosť májové a júnové povodne spôsobili škody za viac ako štvrť miliardy eur - Mesároš, Ľubomír
S predsedom Združenia miest a obcí Slovenska Ing. Milanom Muškom. Prírodný živel ničivých povodní zasiahol Slovensko v čase ekonomickej recesie. Vládny program protipovodňovej ochrany ako aj povodňové smernice EÚ. Výzva Únie miest Slovenska k povodniam.