Problém prekvalifikovanosti ako indikátor situácie ponuky a dopytu na trhu práce - Štefánik, Miroslav
Teoretický kontext problému prekvalifikovanosti. Prekvalifikovanosť ako kariérna stratégia. Flexibilita a vzdelanie ako poistenie. Teória zvyšovania produktivity. Inflácia vzdelania. Meranie prekvalifikovanosti.