Goodwil a reputácia sú krehké hodnoty dobré renomé otvára aj zamknuté dvere, zvyšuje záruky i ziskovosť biznisu - Burák, Emil
Podnikateľský a firemný goodwil ako súčasť brandingu, marketingu i trhovej ceny. Reputácia a renomé. Dobrá povesť dôležité hľadisko "bonity" osobnosti. Dobré meno v rámci fair play ako aktuálne hodnoty v biznise a v podnikaní.