Hotelové spoločnosti na rakúskom hotelovom trhu - Josková, Magdaléna
Všeobecná charakteristika hotelových spoločností. Výhody a nevýhody členstva hotelov v hotelových spoločnostiach. Ako hodnotia výhody a nevýhody členstva v hotelových spoločnostiach manažéri členských hotelov v Rakúsku. Výsledky a diskusia k dotazníkovému výskumu.