Projekt EDEN - udržitelný cestovní ruch v méně navštěvovaných evropských destinacích - Studnička, Petr
Pilotný projekt Európskej komisie - EDEN - zameraný na podporu menej známych a menej navšetvovaných európskych destinácií cestovného ruchu, v ktorých sú uplatňované princípy udržateľného rozvoja. Počet štátov v projekte. Témy projektu EDEN. Česká republika zapojená do projektu. Oblasti cestovného ruchu zapojené do projektu v ČR.