Medzinárodné obchodné podmienky - INCOTERMS - Valachovičová, Viktória
INCOTERMS - medzinárodné obchodné podmienky, ktoré vydáva Medzinárodná obchodná komora so sídlom v Paríži a schvaľuje Komisia OSN pre medzinárodné obchodné právo. Všeobecné princípy používania týchto podmienok a pripravovaná revízia.