Information systems and communication networks for agriculture and rural people - Demiryürek, Kürşat
Koncepty, teórie a literárnu rešerš týkajúcu sa informačných systémov a komunikačných sietí pre poľnohospodárstvo a vidiek. Definovanie pojmov informácia, systém, informačný systém, poľnohospodársky informačný systém a komunikačné siete. Popis základov systémových teórií, prístupu založeného na informačných systémoch a metód analýzy poľnohospodárskych informačných systémov.