Optimalizácia v európskych leteckých spoločnostiach - Adamčíková, Zdenka
Dopad hospodárskej krízy na leteckú dopravu. Nezáujem o firemné lety. Zmeny aj v nákladnej leteckej doprave. Najväčšie nákladné letecké spoločnosti na svete podľa počtu lietadiel. Najväčšie letecké spoločnosti na svete. Využívanie systému belly-cargo. V inováciách vedie Lufthansa. Problém nočných letov. Úsporné riešenia aj v nízkonákladových spoločnostiach ako je Ryanair.