Změna role HR aneb řízení lidí v pohybu - Hroník, František
Stratégiu svojho chovania musia manažéri odvíjať od troch základných predpokladov: stupňujúca sa náročnosť zakazníkov, zvyšujúci sa tlak na výkonnosť a efektivitu, väčšia miera prepojenosti a závislosti. Aké dôsledky z týchto troch predpokladov vyplývajú pre HR manažment. Budovanie kultúry zákaznicky a výkonovo orientovanej a kultúry zodpovednosti. Akcentácia podporujúcich postojov.