Psychodiagnostika v náboru - Šulcová, Tereza
Súčasná personálna psychodiagnostika. Odklon od testovania tvrdých znalostí k zisťovaniu predpokladov a schopností. Moderná psychometria na internete. Základné východisko - kľúčové kompetencie. Výhody a riziká testovania uchádzačov online formou. Využitie psychodiagnostiky pri plánovaní kariérneho rastu.