Rozpočet a rozpočtové pravidlá EÚ - Konvalinková, Iveta
Nariadenie Rady (ES, Euratom, novelizované) č. 1995/2006 o rozpočtových pravidlách. Obsah nariadenia. Rozpočet EÚ. Finančné prostriedky v rozpočte EÚ. Rozpočet EÚ na rok 2010. Rozpočtové zásady. Odvody EÚ. Odvody SR. Rozpočtové výdavky. Hospodárenie, audit a vnútorná kontrola. Konečná zodpovednosť v rámci rozpočtu EÚ - Európska komisia.