Pätina výkonu zamestnancov závisí od firemnej kultúry - Uriga, Ján
Meranie troch aspektov úspešného riadenia firemnej kultúry - štýl riadenia v organizácii a spokojnosť s týmto štýlom, identifikácia zamestnancov s organizáciou a jej kultúrou, motivačné priority zamestnancov.