Neviditelný teamwork - Náhlovský, Pavel
Ako vzniká teamwork. Dva profily pracovného kolektívu. Profil kolektívu s tímovým prístupom. Profil kolektívu s netímovým prístupom. Nositelia tímových a netímových postojov. Ľudia s tímovým prístupom - aktívni partneri manažmentu.