Jak vést multikulturní tým - Čempelová, Zuzana
Náročnosť riadenia národnostne rôznorodého pracovného tímu. Rôznorodosť kultúrnych štandardov. Kultúrna dominancia. Pluralita kultúr. Synergický model multikultúrneho kolektívu. Podmienky pre fungovanie multikultúrneho tímu. Poznanie inakosti a jej správne využívanie v prospech veci. Interkultúrny tréning. Príliš veľa pravidiel škodí.