Postoj občanov SR k imigrantom - Billý, Ľubomír
Po vstupe našej krajiny do Európskej únie a následne do Schengenského priestoru sa zo Slovenskej republiky stáva cieľová krajina migrantov. Ucelená a fungujúca migračná politika. Pozitívne prínosy migrácie. Migrácia a multikultúrna spoločnosť. Výskum postoja majoritnej časti populácie k imigrantom.