Vhodný styl řízení a motivace budí důvěru - Urban, Jan
Väčšina manažérskych problémov nie sú problémy výrobné, ale ľudské. Schopnosť motivovať a vytvárať dobré pracovné vzťahy sa aj v kríze vypláca. Predpokladom je pochopiť, čo zamestnanca skutočne motivuje k vyššej produktivite a čo je nevyhnutné pre zachovanie dobrých pracovných vzťahov. Motivačné faktory. Cielená komunikácia pre všetkých.