Jak řídit liné a "průměrné" zamestnance - Urban, Jan
Najhorším spôsobom ako sa s týmto problémom vysporiadať, je nevenovať lenivým alebo málo výkonným zamestnancom pozornosť a dúfať, že ich problém odzne sám. Osem rád ako riadiť takýchto zamestnancov.