Finančné prostriedky zo štátneho rozpočtu - pre školy a školské zariadenia - Matula, Ján
Nariadenie vlády SR č. 598/2009 Z.z. Cieľ nariadenia, prínos nariadenia. Znenie a komentár nariadenia vlády SR č. 598/2009 Z.z. Komentáre k zmenám v jednotlivých paragrafoch. Prílohy.