Aplikácia čipovej karty v zdravotníctve - Hrašková, Dagmar
Informačné systémy (IS) v praxi. Elektronické zdravotníctvo. Koncepcia informatizácie zdravotníctva 2007-2010. Koncept, financovanie eHealth. Čipová karta v zdravotníctve. Čipová karta pre pacienta. Čipová karta pre zdravotnícky personál. Prínosy z implementácie čipovej karty. Modifikácia alebo eliminácia činností v zdravotníctve. Potenciálne problémy, obmedzenia pri zavádzaní čipových kariet.