Od efektívnosti k výnimočnosti - Nováková, Saša
Stephen Covey - renomovaný líder, viceprezident spoločnosti FranklinCovey a autor jednej z najvplyvnejších manažérskych kníh 20. storočia: "7 návykov skutočne efektívnych ľudí". Návšteva S. Coveya v Bratislave a rozhovor s ním o manažéroch, manažmente, hospodárskej kríze a znalostných pracovníkoch.