Cestovný ruch - Ondrušová, Katarína
Podpora cestovného ruchu (CR). Integrovaný informačný systém cestovného ruchu. Produkt cestovného ruchu. Plnenie úloh v cestovnom ruchu - Ministerstvo kultúry a cestovného ruchu, vyššie územné celky, obce, príspevková organizácia zriadená ministerstvom (agentúra), krajské organizácie CR, oblastné organizácie CR. Financovanie rozvoja cestovného ruchu. Dotácie. Príloha.