Co není dovoleno na internetu? - Šebelová, Marie
Právne predpisy, ktoré upravujú oblasť internetu. Product placement na internete. Obchodná informácia verzus spam. Autorské diela na internete. Reklama na internete. Otázka osobných údajov na internete. Doménové mená.