Procesní řízení nejen v marketingu služeb - Tomek, Gustav
Služby sa stávajú významným faktorom rastu konkurenčnej schopnosti firiem. Zobecnenie špecifík marketingu služieb. Rozšírenie nástrojov v marketingu služieb o ďalšie 3P: Personnel, Physical Facilities, Process Management. Nové paradigmy marketingu. Model organizácie a vedenie podniku v nových podmienkach.