Zavádzanie environmentálnych opatrení v hoteloch - Bojová, Dominika
Ochrana životného prostredia a riešenie problematiky hotelierstva ako odvetvia hospodárstva, ktoré určitým spôsobom negatívne vplýva na životné prostredie. Analýza v systémovom a nesystémovom prístupe k ekologizácii v tomto sektore. Pomoc a propagácia štátnej environmentálnej politiky.