Poistné riziká budúcnosti - Brokešová, Zuzana, 1985-
Poistenie ako jedna z foriem ochrany ľudskej spoločnosti pred dôsledkami nepredvídateľných náhodných udalostí. Súčasný stav spoločnosti, meniace sa podmienky a potreby jednotlivcov. Nástroje a techniky na rozšírenie poistiteľnosti. Riziká budúcnosti "emerging risk" a poistná prax.