Vystopuje nebezpečné produkty - Vojtková, Viera
Európska únia vytvorila smernice pre kategórie výrobkov, ktoré musia mať označenie CE - obsahuje základné požiadavky na bezpečnosť, ochranu zdravia, spotrebiteľa a životného prostredia. Výrobok, ktorý má označenie CE vyhovuje právnym predpisom EÚ, čo je pre spotrebiteľa ktorejkoľvek krajiny EÚ zárukou kvality a bezpečnosti. Testovacie postupy. Kontrolná činnosť.