Imidž ako konkurent ceny v maloobchode a jeho výskum - Bzdúšek, Ivan
Úspešnosť podnikateľských subjektov a vplyv faktorov v sústave marketingového riadenia cieľov. Imidž ako súbor názorov a predstáv o určitom objekte. Účinnosť komunikačných nástorojov použitých pri budovaní imidžu. Prieskum vnímania imidžu spoločnosti COOP Jednota Slovensko, s.d. jej zákazníkmi.