CRM jako cesta k udržení zákazníků v době krize - krize jako příležitost k vytvoření konkurenční výhody - Gáliková, Jiřina
V dobe krízy je efektívnejšie udržať si zákazníka. Spracovanie dát o zákazníkoch tvorí pilier úspešného vzťahu so zákazníkmi. CRM systém ako štandardný pracovný nástroj. CRM systém ako pomoc a prínos zamestnancom firmy. Zameranie na verného zákazníka ako záruka väčšieho zisku. Bariéry úspechu implementácie CRM. CRM systém - dlhodobá, ale výhodná investícia.