Logistické zásobovanie výrobného procesu - Slaninková, Jana
Fázy vývoja logistiky. Podporné systémy na zabezpečenie logistiky v podnikoch. Just-in-time (JIT). Kanban - dodávky na výzvu. Systém FIFO (first in - fisrt out). Riziká materiálových tokov a procesu výroby. Eliminácia rizík z materiálových tokov a procesu výroby.